WARSZTATY KULINARNE: Kuchnia wegańska i wegetariańska |
Cena: 280,00 |
Data rozpoczęcia: 23-04-2023 |
Co nas wyróżnia:
|
Cel kursu: zdobycie wiedzy i doskonalenie umiejętności kulinarnych. Na warsztatach dowiesz się jak przygotować smaczny, prosty i pełnowartościowy posiłek wegetariański i wegański. |
Wymagania stawiane kandydatom: Warsztaty skierowane są zarówno do osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z kuchnią, jak również do osób poszukujących nowych pomysłów i kulinarnych wyzwań, którzy chcą doskonalić kuchenne umiejętności. |
Program kursu: Obejmuje 4 godziny zajęć praktycznych. Prowadzący MENU:
Warsztat trwa 1 dzień od godz. 10:00 do 14:00. |
Informacje dodatkowe: Warsztaty to świetny sposób na spędzenie wspólnie ze znajomymi wolnego czasu oraz poszerzenie wiedzy i umiejętności kulinarnych w formie dobrej zabawy. Pod okiem doświadczonego fachowca – Adama Faleńskiego – eksperta Slow Food, z najlepszych sezonowych produktów przygotujecie Państwo dania, które potem będziecie celebrować przy wspólnym stole. Warsztaty realizowane będą w pracowni gastronomicznej WZDZ w Szczecinie. |
Poniższy formularz umożliwia zgłoszenie swojego uczestnictwa w szkoleniu.
Formularz obsługiwany jest przez platformę internetową ActiveNow (https://app.activenow.pl/).
Dokonując zgłoszenia należy jednocześnie dokonać wpłaty zaliczki w kwocie 100,00 zł brutto.
Po wypełnieniu pól formularza i wciśnięciu przycisku "Zapisz i zapłać" będą Państwo mieli możliwość dokonania wpłaty zaliczki korzystając z płatności online tpay Krajowy Integrator Płatności S.A.
Brak wpłaty zaliczki przy dokonywaniu zgłoszenia oznacza rezygnację z uczestnictwa w szkoleniu.