Karta kursu

Kulinarne ABC - Stół pięknie nakryty
Cena katalogowa:
250,00
Co nas wyróżnia:
  • gwarantowane zdobycie praktycznej wiedzy,
  • wysoka zdawalność egzaminów,
  • 75 lat doświadczenia,
  • wykwalifikowana kadra dydaktyczna,
  • rzetelna realizacja programu kursu,
  • materiały do zajęć teoretycznych i praktycznych,
  • ubezpieczenie NNW,
  • możliwość płatności za kurs w ratach*,
  • współpraca z TUV, IS, PRS, UDT, TDT, Izbami Rzemieślniczymi.
*zgodnie z regulaminem szkoleń
Cel kursu:

Nabycie wiedzy i umiejętności z zakresu:

  • zasad noszenia zastawy stołowej,
  • zasad nakrywania stołów,
  • sposobów składania serwetek,
  • sposobów przygotowywania dekoracji kwiatowej,
  • przygotowywania bufetu (w stylu angielskim).
Wymagania stawiane kandydatom:

Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób, które chcą doskonalić swoje umiejętności kulinarne.

Program kursu:

Obejmuje 8 godzin. Czas trwania 1 - 2 dni powszednie w godzinach od 16:00 lub weekendami od godz. 9:00.

Informacje dodatkowe:

Zajęcia praktyczne realizowane są we własnej pracowni gastronomicznej w siedzibie WZDZ.

Słuchacz we własnym zakresie zapewnia odzież ochroną (fartuch, zmienne obuwie i nakrycie głowy).

Absolwent otrzymuje zaświadczenie o ukończeniu kursu, zgodnie z Rozp. MEN.

136
Nejbliższe planowane edycje kursu:
Nazwa edycjiPlanowany termin rozpoczęciaSzczegóły

Jestem zainteresowany/a. Proszę o kontakt.