Kulinarne ABC - Mączne pyszności |
Cena katalogowa: 250,00 |
Co nas wyróżnia:
|
Cel kursu: Nabycie umiejętności sporządzania potraw mącznych (pierogi, naleśniki). Uczestnicy szkolenia poznają:
|
Wymagania stawiane kandydatom: Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób, które chcą doskonalić swoje umiejętności kulinarne, w tym także dla osób pracujących w gastronomii. |
Program kursu: Obejmuje 8 godzin. Czas trwania 1 - 2 dni powszednie w godzinach od 16:00 lub weekendami od godz. 9:00. |
Informacje dodatkowe: Zajęcia praktyczne realizowane są we własnej pracowni gastronomicznej w siedzibie WZDZ. Słuchacz we własnym zakresie zapewnia odzież ochroną (fartuch, zmienne obuwie i nakrycie głowy). Absolwent otrzymuje zaświadczenie o ukończeniu kursu, zgodnie z Rozp. MEN. |
Nejbliższe planowane edycje kursu: | ||
Nazwa edycji | Planowany termin rozpoczęcia | Szczegóły |